Wie ben ik?

Ik ben Natascha van der Does-Brantjes (1972), gediplomeerd KinderPersonalCoach, KinderPersonalCounseler én moeder van 3 kinderen. Ik woon en werk in het centrum van Amsterdam. Ik ben jaren als jurist werkzaam geweest en daarna een aantal jaar als jeugdwerker.

Ik voel me bevoorrecht dat ik datgene mag doen wat ik het liefste doe, namelijk kinderen begeleiden in hun ontwikkeling waardoor ze weer vrijer en blijer in het leven kunnen staan. Na mijn studie Rechten aan de Rijksuniversiteit van Utrecht heb ik als vrijwilliger een jaar bij een organisatie voor straatkinderen in Honduras gewerkt. Wat mij fascineert én raakt is dat deze kinderen, ondanks alle problemen waar ze mee te kampen hebben, over een enorme interne overlevingskracht en veerkracht beschikken.

Ter verdieping van mijn coaching en counselingsvaardigheden volg ik de opleiding Integratieve kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Daarnaast ben ik gediplomeerd Energietherapeut. Mijn passie in beide vakgebieden is mensen zo te coachen, dat ze weer grip hebben op hun eigen gevoel en ervaren dat ze zelf kunnen beslissen en keuzes kunnen maken.

Natascha van der Does-Brantjes
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.